Όπου υπάρχει συγκέντρωση της εξουσίας σε λίγα χέρια, εκεί κατά κανόνα αποκτούν τον έλεγχο άνθρωποι με νοοτροπία γκάνγκστερ - Λόρδος Άκτον

Γ. Ιωαννίδης: να ληφθούν επιπλέον μέτρα στην περιοχή του δήμου Δέλτα

Να ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για αυτές τις περιπτώσεις ζητάει ο δήμαρχος Δέλτα Θεσσαλονίκης κ Γ. Ιωαννίδης με αφορμή την τραγική κατάληξη εργαζόμενου σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Σίνδου που είχε νοσήσει από τον κορονοϊό.

Ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης «και η τραγική αυτή κατάληξη του εργαζόμενου επιτάσσει, σύμφωνα με τον δήμαρχο, την λήψη επιπλέον μέτρων στην περιοχή του δήμου προς αποφυγή της διασποράς του ιού. «Είναι ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη, στέλνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος. Ζητάμε να ληφθούν όλα τα μέτρα για να προστατευτούν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι του Δήμου Δέλτα» αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές το Σαββατοκύριακο επισημαίνοντας ότι «είναι ανάγκη να θωρακίσουμε τους πολίτες μας με προληπτικά μέτρα χωρίς καμία καθυστέρηση».

Read previous post:
Βρετανία-Covid-19: Οι θάνατοι θα μπορούσαν να φθάσουν μεταξύ 7000-20.000

Οι θάνατοι στη Βρετανία από τον νέο κορονοϊό θα μπορούσαν να φθάσουν μεταξύ 7.000-20.

Close