Δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια. - Ντενγκ Σιάο-Πινγκ, 1904-1997, Κινέζος ηγέτης

Γ. Αμανατίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ισχυρή εντολή για να εφαρμόσει το πρόγραμμα που θα χτίσει τη νέα Ελλάδα με σιγουριά

25 Ιούνιος, 2019

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την ισχυρή εντολή, απευθυνόμαστε σε όλη την ελληνική κοινωνία και ζητούμε να μας εμπιστευτεί, γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που βγάλαμε τη χώρα από την επιτροπεία, φτιάχνοντας τις ρωγμές και σώζοντας κοινωνικές πολιτικές», δήλωσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ -κι εκ νέου υποψήφιος στην ίδια εκλογική περιφέρεια- Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

   «Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια κι είμαστε αυτοί εμείς που εφαρμόσαμε πολιτικές, που μείωσαν την ανεργία, έφεραν την ανάπτυξη, εμείς ζητάμε την ισχυρή εντολή», είπε ο κ. Αμανατίδης αντιπαραβάλλοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ζητάει ισχυρή εντολή, έτσι ώστε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα, που θα φέρει καταστροφή και όχι ανάπτυξη, θα φέρει οφέλη για πολύ λίγους, για ένα ποσοστό 10% του ελληνικού λαού, το οποίο δεν αντιπροσωπεύει και την πλειοψηφία του».

   «Εμείς ζητάμε ισχυρή εντολή, έτσι ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα που θα χτίσει τη νέα Ελλάδα με σιγουριά, με κοινωνική δικαιοσύνη, με περαιτέρω μείωση της ανεργίας και με μια ανάπτυξη, η οποία θα διαχέεται σε όλους. Ο κ. Μητσοτάκης έχει μπερδέψει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με την αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτοδύναμη Ελλάδα γίνεται μόνο με πολιτικές που έχουν τη σταθερότητα, τις οποίες εφαρμόσαμε εμείς κι όχι επειδή είναι αριθμητικό το θέμα στη Βουλή», εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

   Αναφορικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα που προτείνει η Νέα Δημοκρατία ο κ. Αμανατίδης εκτίμησε πως είναι «μη κοστολογημένο και ανεφάρμοστο», ενώ «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις οι προεκλογικές υποσχέσεις, τις οποίες έδωσε κατά τη διάρκεια των ευρωεκλογών ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο ή και την ψήφο δυσαρέσκειας Ελλήνων πολιτών απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ήδη πλέον αυτές οι υποσχέσεις του είναι σε ελεύθερη πτώση», καθώς «ξεκίνησε ότι θα κάνει φοροαπαλλαγές και τις μεταθέτει για μετά το 2020, ξεκίνησε ότι θα κάνει μειώσεις σε φόρους ή και στον ΦΠΑ και αυτό το μεταθέτει πάλι από το 2020».

Read previous post:
Δαπάνη 2,7 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση της αγροικίας του Χάρι

Η ανακαίνιση της νέας κατοικίας του πρίγκιπα Χάρι, της συζύγου του Μέγκαν και του γιου τους 'Αρτσι, στοίχισε 2,4 εκατομμύρια...

Close