Εάν δίνεις προσοχή στη κοινή γνώμη και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε δεν κυβερνάς, αλλά υπακούς - Margaret Thatcher

Φώφη Γεννηματά: Πίσω ολοταχώς και στο ΚΕΘΕΑ

4 Οκτωβρίου, 2019

Με τη νυν δοίκηση του ΚΕΘΕΑ, συναντήθηκε η Φώφη Γεννηματά και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία αλλάζει ο τρόπος αναδειξής της περιορίζοντας το αυτοδιοίκητο.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε την διαφωνία του Κινήματος Αλλαγής για την ενέργεια της κυβέρνησης λέγοντας ότι «με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποφασίζει και διατάσσει το διορισμό δικών του στελεχών στη διοίκηση του ΚΕΘΕΑ, του ευαίσθητου αυτού χώρου με τη μεγάλη προσφορά στην απεξάρτηση».

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι συνιστά κίνηση ολοταχώς προς τα πίσω. «Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, με τη δική μας αντιπρόταση και έχουμε συμμάχους τους νέους, τις οικογένειές τους και την κοινωνία».

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
ΠτΔ: Να ζητήσουν συγγνώμη όσοι παραβιάζουν τη διεθνή και ευρωπαϊκή νομιμότητα

Σαφές μήνυμα προς όλους εκείνους «που συνεχίζουν να παραβιάζουν τη διεθνή και ευρωπαϊκή νομιμότητα, προβάλλοντας προκλητικά αβάσιμες και παράνομες αιτιάσεις»,...

Close