Ένα σύστημα δεν μπορεί να είναι συνεπές και πλήρες. Ένα σύστημα μπορεί να είναι είτε πλήρες και ασυνεπές είτε συνεπές και ελλιπές - Kurt Godel, Τσέχος Μαθηματικός

Fundraising κάνουν οι πρωταθλητές χιπ χοπ «Hoolingang»

24 Μάιος, 2019

Είναι πρωταθλητές Ελλάδος στο Hip Hop για τρίτη χρονιά φέτος. Χορεύουν ως ομάδα από παιδιά. Σήμερα είναι έφηβοι και διεκδικούν μια θέση, όχι απαραίτητα στο βάθρο, αλλά στο δικαίωμά τους να συμμετέχουν στους παγκόσμιους αγώνες. Είναι οι Ηooligang, μια διαφορετική «συμμορία» από τη Θεσσαλονίκη που έβαλε στόχο να μην αφήσει για τρίτη χρονιά την ευκαιρία χαμένη. «Θέλουμε να τα καταφέρουμε φέτος και να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό hip hop που γίνεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ», εξηγεί ο Βασίλης Καραγιάννης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM». «Για να γίνει όμως αυτό, χρειάστηκε να καλύψουμε τα έξοδα του ταξιδιού μόνοι μας, γεγονός το οποίο αποτέλεσε εμπόδιο τα προηγούμενα δύο χρόνια. Φέτος ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε τον Αύγουστο να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα», λέει ο 17χρονος Βασίλης. 
Οι Hooligang χορεύουν Hip Hop, Urban και Street Dance από το 2013. Είναι πρωταθλητές Ελλάδος τα τελευταία τρία χρόνια στους Πανελλήνιους αγώνες Hip Hop International στην κατηγορία εφήβων (13-18). 
Όπως εξήγησε η προπονήτρια της ομάδας, Γαλήνη Αναστασιάδου, οι Hooligang ως πρωταθλητές Ελλάδος έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους και να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Αμερική, κάθε καλοκαίρι. Ωστόσο, είναι ένα ταξίδι που δεν έγινε μέχρι τώρα, όπως επισημαίνει, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και στήριξης της ομάδας από την πολιτεία. «Έτσι φέτος σκεφτήκαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου και να συγκεντρώσουμε χρήματα μέσω εκδηλώσεων που διοργανώνουμε και κυρίως μέσω της ειδικής πλατφόρμας fundraising  «gogetfunding.com».
O Σάββας Λαζαρίδης, o Βασίλης Καραγιάννης, o Γιώργος Ακριτίδης, η Μαρία Στρατή, η Βικτωρία Κεντερίδου, η Σοφία Παναγιωτοπούλου και η Εβελίνα Γιαννοπούλου δεν είναι μόνο μια χορευτική ομάδα. Όπως αναφέρει ο 17χρονος Βασίλης, είναι πλέον μια παρέα που ονειρεύονται μαζί και διανύουν μια απαιτητική περίοδο της ζωής τους έχοντας ως μέσο έκφρασης το χορό. «Για εμάς ο χορός δεν είναι χόμπι. Είναι αθλητισμός και τέχνη μαζί. Είναι εκτόνωση, είναι φιλία», πρόσθεσε. Ο παγκόσμιος διαγωνισμός φέτος, θα διεξαχθεί από 5 έως 10 Αυγούστου στο Φοίνιξ της Αριζόνα.  
Νικόλ Καζαντζίδου
 

Read previous post:
Nissan και Delta εγκαθιδρύουν την οικιακή φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Η Nissan στην Ταϊλάνδη ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με την Delta Electronics ως τον κύριο προμηθευτή συστημάτων φόρτισης ηλεκτροκίνητων...

Close