Πρώτα σηκώνουμε ένα σύννεφο σκόνης και μετά παραπονιόμαστε πως δεν μπορούμε να δούμε - George Berkelay

Forum δημιουργικής ηγεσίας από το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ

29 Ιανουαρίου, 2020

Το 1ο Συμπόσιο για τη Δημιουργική Ηγεσία διοργανώνει το «Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία» σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

To συμπόσιο εντάσσεται στις δράσεις της κοινής εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας του ΣΕΒ και του Alba, «Μαζί στη Γνώση», που στοχεύουν στην ανάπτυξη των ηγετικών χαρακτηριστικών και δεξιοτήτων των στελεχών, από όλο το φάσμα των ελληνικών επιχειρήσεων. Όπως επισημαίνει ο ΣΕΒ, η δημιουργικότητα, η κριτική σκέψη και η ικανότητα επίλυσης πολύπλοκων προβλημάτων είναι, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του World Economic Forum, οι τρεις πιο σημαντικές ηγετικές δεξιότητες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ραγδαίες και ανατρεπτικές μεταβολές στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, καθώς και το ότι η δημιουργικότητα αναδεικνύεται πλέον ως κυρίαρχη ηγετική δεξιότητα για την προσαρμοστικότητα και τη μακροχρόνια ευημερία της σύγχρονης επιχείρησης, το Κέντρο Αριστείας του ΣΕΒ καταγράφει και αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές δημιουργικής ηγεσίας στις ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που επηρεάζουν τη λειτουργία τους.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Κερδίζει έδαφος η Aegean Cuisine

Οι πωλήσεις της κατηγορίας εστιατορίων που είναι πιστοποιημένα ως Aegean Cuisine, παρουσίασε ανοδική πορεία με αξιόλογους ρυθμούς ανάπτυξης, την τελευταία...

Close