Οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν τι μπορούν να κάνουν μέσα σ΄ένα χρόνο και υποτιμούν τι μπορούν να κάνουν σε δέκα χρόνια. Bill Gates, Αμερικανός επιχειρηματίας (Microsoft)

Flexopack: ΑΜΚ θυγατρικής στην Κύπρο

Η εταιρεία FLEXOPACK ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην κεφαλαιακή ενίσχυση της θυγατρικής της εταιρείας, International, που εδρεύει στην Λάρνακα της Κύπρου, με το ποσό των 2 εκατ. ευρώ. 

Η εν λόγω κεφαλαιακή ενίσχυση υλοποιήθηκε μέσω της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω θυγατρικής με την καταβολή μετρητών και με την έκδοση 100.000 νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ εκάστης και με τιμή διαθέσεως 20,00 ευρώ για κάθε μετοχή.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πραγματοποιήθηκε με πρωτεύοντα σκοπό να κατευθυνθεί στην περαιτέρω χρηματοδότηση και κεφαλαιακή ενίσχυση της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου με την επωνυμία FLEXOPACK PTY LTD (η οποία εδρεύει στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και στην οποία η παραπάνω κυπριακή θυγατρική κατέχει το 100% των δικαιωμάτων  ψήφου) καθώς η FLEXOPACK PTY LTD αναπτύσσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της και έχει άμεση  ανάγκη χρηματοδοτικής υποστήριξης αυτής της ανάπτυξης, τόσο μέσω νέων επενδύσεων, όσο και μέσω της αναμόρφωσης της οργανωτικής δομής της. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διοίκηση της FLEXOPACK παραμένει στρατηγικά και σταθερά προσανατολισμένη στην ενίσχυση της παρουσίας και διείσδυσης της τοπικής, ως άνω θυγατρικής της, στη γεωγραφική περιοχή της Αυστραλίας, με σκοπό την περαιτέρω ουσιαστική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου και την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της εν λόγω αγοράς.

Read previous post:
Δεκαπέντε ηλικιωμένοι πέθαναν σε γηροκομείο στην Πορτογαλία

Συνολικά 15 ηλικιωμένοι πέθαναν εξαιτίας του κορονοϊού σε γηροκομείο στην Αβάιρου της Πορτογαλίας, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο δήμαρχος της πόλης...

Close