Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ΄αυτό που σε συνθλίβει. Abert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας

Φιλιππίνες: Σεισμός 6,9 βαθμών, καμία απειλή για τσουνάμι

15 Δεκεμβρίου, 2019

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερμού και Πιττάκη στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των υλικών που ήταν πεταμένα στο εσωτερικό του κτηρίου η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπήρξε από την αρχή κάποια αναφορά για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα. Για την κατάσβεση του κτηρίου επιχειρούν ακόμα 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, που παραμένουν στο σημείο μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα και να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Το τετράγωνο γύρω από το σημείο της πυρκαγιάς παραμένει αποκλεισμένο ενω διεκόπη η κίνηση από την Αθηνάς έως την οδό Λεωκαρίου.

Read previous post:
Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών...

Close