Ό,τι θα στεκόταν άσχημα σ’ ένα κήπο, είναι όμορφο σε ένα βουνό - Victor Hugo

Φιλιππίδης: «Το Athens Street Pole Vault είναι αγώνας εφάμιλλος αυτών του εξωτερικού»

20 Ιούνιος, 2019

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο ΣΕΓΑΣ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με αφορμή την διεξαγωγή του 7ου Athens Street Pole Vault την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Ζάππειο με τη συμμετοχή των καλύτερων εφέτος αλτών του επί κοντώ στην Ευρώπη. Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Κώστας Φιλιππίδης, η Διευθύντρια Στρατηγικού Marketing της Protergia, ονομαστικού χορηγού του αγώνα, Βίβιαν Μπουζάλη, ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Κωνσταντίνος Τσώλος και ο διευθυντής των αγώνων, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος. Επίσημος καλεσμένος των διοργανωτών στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Ρουμπάνης, «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ το 1956 στη Μελβούρνη με 4.50μ.  

Στους εφετινούς αγώνες θα πάρουν μέρος μόνο άνδρες αθλητές που θα αγωνιστούν σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας, στο προαύλιο χώρο του Ζαππείου το απόγευμα (18.30) της 25ης Ιουνίου, εκεί από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της η διοργάνωση το 2013.

Οι ομιλητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ου ο αγώνας συνεχίζεται και χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος, κάτι που φαίνεται από τις καλές συμμετοχές αθλητών…

Read previous post:
Φουντουλάκης: «Ο παραολυμπιακός αθλητισμός μέσο ένταξης και ενδυνάμωσης προσφύγων με αναπηρία στην Ελλάδα»

Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός λειτουργεί στην Ελλάδα ως εργαλείο κοινωνικής ένταξης και ενδυνάμωσης για τους πρόσφυγες με αναπηρία.

Close