Ο ιδεαλισμός αυξάνεται ευθέως ανάλογα με την απόσταση που έχει κανείς από τα προβλήματα. Jhon Galsworthy, 1867-1933, Βρετανός συγγραφέας

Φίλαθλοι της Ιντεπεντιέντε 25 ημέρες στην Αργεντινή

4 Απριλίου, 2020

Δεκαπέντε οπαδοί της  Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν που είχαν ταξιδέψει στην Αργεντινή για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Libertadores εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς στις  11 Μαρτίου εξακολουθούν να βρίσκονται στο Μπουένος Άιρες, εξαιτίας του κλεισίματος των συνόρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 
 Προσπάθησαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέσω των συνόρων μεταξύ Αργεντινής και Βολιβίας στις 17 Μαρτίου,  αλλά οι βολιβιανοί αστυνομικοί τους εμπόδισαν. Έτσι, η αστυνομία της Αργεντινής τους έθεσε σε απομόνωση σε ένα σχολείο, στην επαρχία  Γουγιούι, όπου έμειναν για δύο εβδομάδες. Πριν από δύο μέρες  επέστρεψαν στο Μπουένος Άιρες, με το λεωφορείο, και τέθηκαν υπό κράτηση για παραβίαση των κανόνων καραντίνας κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Έλαβαν ιατρική βοήθεια και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ένα ξενοδοχείο όπου περιμένουν βοήθεια από την πρεσβεία της Κολομβίας στην Αργεντινή. 
 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
«Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα»

  Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER» μίλησε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη, Φραν Βέλεθ.

Close