Όποιο κόμμα ισχυρίζεται ότι έβρεξε κατόπιν ενεργειών του, δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται ότι οι αντίπαλοί του το κατηγορούν για την ξηρασία. Dwight Whithney Morrow, 1873-1931, Αμερικανός δικηγόρος

FIFA: Ποινική δίωξη σε πρώην στελέχη ΜΜΕ

6 Απριλίου, 2020

Εισαγγελείς των ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα (6/4) νέα ποινική δίωξη εναντίον δύο πρώην στελεχών της 21st Century Fox Inc, μετά από μακροχρόνια έρευνα διαφθοράς που περιβάλλει τη FIFA.

Τα πρώην στελέχη της Fox, Ερναν Λόπες και Κάρλος Μαρτίνες, κατηγορήθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες μαζί με τον Τζέραρντ Ρόμι, πρώην συνδιευθύνοντα σύμβουλο της ισπανικής εταιρείας media Imagina Media Audiovisual SL, και της Full Play Group SA μάρκετινγκ.

Οι εισαγγελείς γνωστοποίησαν ότι οι κατηγορούμενοι δωροδοκούσαν αξιωματούχους του ποδοσφαίρου για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του μάρκετινγκ σε κερδοφόρα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας ψεύτικες εταιρείες, και άλλες μεθόδους για να αποκρύψουν την απάτη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, μεταφέρθηκε στην εντατική, μετέδωσε το BBC.

Close