Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη. Ζακ-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

Φήμες για συνεργασία του Τίμοθι Σαλαμέ με τον Χιντέο Κοτζίμα

21 Νοεμβρίου, 2023

Φωτογραφίες του ηθοποιού Τίμοθι Σαλαμέ από συνάντησή του με τον σχεδιαστή βιντεοπαιχνιδιών Χιντέο Κοτζίμα έχουν πυροδοτήσει φήμες για συνεργασία.

Ο Κοτζίμα αυτή τη στιγμή εργάζεται για τη συνέχεια του «Death Stranding» που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς, με τον Νόρμαν Ρίντους να επιστρέφει ως Σαμ Πόρτερ Μπρίτζες, μαζί με τον Τρόι Μπέικερ ως Χιγκς και τη Λέα Σεϊντού ως Φρατζάιλ.

Τόσο η Έλ Φάνινγκ όσο και η Σιόλι Κουτσούνα έχουν επίσης ενταχθεί στο καστ, με τον Κοτζίμα να παραδέχεται ότι θα έπρεπε στην ουσία να ξαναγράψει το παιχνίδι, εάν η Φάνινγκ δεν συμμετείχε στο πρότζεκτ.

Τώρα, μια σειρά από φωτογραφίες της συνάντησης του Κοτζίμα με τον Σαλαμέ έχει πυροδοτήσει φήμες ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν.

Η συνάντηση φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, όταν ο Σαλαμέ επισκέφθηκε το Kojima Production Studio στην Ιαπωνία. Εκεί, ο ηθοποιός πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών.