Να θυμάσαι πως κάθε ψέμα που σου έχουν πει, ακόμα και σκόπιμα, είναι, συχνά, πολύ πιο σημαντικό γεγονός από μια αλήθεια που ειπώθηκε με κάθε ειλικρίνεια. Halldor Laxness, 1902-1998, Ισλανδός συγγραφέας

Φετινό ρεκόρ για την Φέρρα, σύσπαση στον δικέφαλο για την Πεσιρίδου

12 Ιουνίου, 2021

Με επίδοση 53.35 στα 400μ., φετινό ρεκόρ της συνδύασε την παρουσία της στο μίτινγκ της Γενεύης η Ανδριάνα Φέρρα. Η επίδοση αυτή τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στο 53.25, που είναι το ρεκόρ της από το 2017. Η Φέρρα θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα της στη Ρουμανία με την ομάδα 4Χ400 μ. της χώρα μας, εκεί όπου αναμένεται να έχει σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας.

Στο ίδιο μίτινγκ, αυτό της Γενεύης, συμμετείχε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα της, αφού αισθάνθηκε μια σύσπαση στον δικέφαλο και επέλεξε να σταματήσει, προκειμένου να αποφύγει έναν σοβαρότερο τραυματισμό. Η έμπειρη αθλήτρια εξετάσθηκε από τον φυσιοθεραπευτή της διοργάνωσης, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό. Η Πεσιρίδου έχει μπροστά της το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Στο μίτινγκ της Γενεύης αγωνίζεται και ο Ανδρέας Δημητράκης στα 1.500 μέτρα.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ