Η ανακάλυψη συνίσταται στο να βλέπεις αυτό που βλέπει ο καθένας και να σκέφτεσαι αυτό που δεν σκέφτεται κανένας. - Albert Von Szent-Gyorgyi, 1893-1986, Ούγγρος φυσιολόγος που ανακάλυψε τη βιταμίνη C

Φέτελ: «Μπορώ να κατακτήσω τον τίτλο»

20 Σεπτεμβρίου, 2018

«Το πιστεύω ακόμα, έχω ήδη κερδίσει τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, μπορώ να το κάνω». Ο Σεμπάστιαν Φέτελ όχι μόνο δεν παραιτείται από τη διεκδίκηση του τίτλου στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, παρά τη διαφορά των 40 βαθμών από τον προπορευόμενο Λιούις Χάμιλτον, μα ομολογεί, μιλώντας στην Bild, ότι θα παλέψει ως το τέλος. 

Με μια ευχή: «Θα μου άρεσε να μπορούσα να ζητήσω συμβουλές από τον Σουμάχερ, μια βοήθεια στη δουλειά εντός της ομάδας, όχι τόσο στον τρόπο ζωής μου, αλλά στις πολιτικές της Formula 1», δήλωσε ο Γερμανός. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα βαίνει στην ολοκλήρωσή του, ενώ μετά το Grand Prix της Σιγκαπούρης η απόσταση από τη Mercedes διευρύνθηκε ξανά. «Έχουμε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, το πιστεύω ότι μπορούμε να συναγωνιστούμε τη Mercedes», εκτιμά ο Φέτελ.

Από εδώ και πέρα, πάντως, ο πιλότος της Scuderia δεν σκοπεύει να αλλάξει το αγωνιστικό στιλ του. Γιατί; «Με αυτό τον τρόπο κατάκτησα τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και 52 αγώνες, γιατί θα έπρεπε να αλλάξω; Ξέρω ότι ρισκάροντας κάτι μπορεί να πάει στραβά, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε “σφιγμένοι” από το φόβο. Θα υπερασπίζομαι πάντα την ομάδα μου, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Και η Ferrari δεν είναι όπως όλοι οι άλλοι, πίσω της έχει μια ολόκληρη χώρα».

Read previous post:
Συνάντηση για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού Γρεβενών

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον βουλευτή Γρεβενών Χρήστο Μπγιάλα, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών...

Close