Η Οικονομία δεν έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων αλλά με το πώς να ξοδεύονται χρήματα με σοφό τρόπο - Thomas Huxley

Φεστιβάλ της Ρώμης, με ένα βραβείο στον Μπιλ Μάρεϊ και ντοκιμαντέρ για τον Παβαρότι

25 Ιουνίου, 2019

Ο αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ θα τιμηθεί για το σύνολο της καριέρας του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ρώμης (17-27 Οκτωβρίου), όπου ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ για τον ιταλό τενόρο Λουτσιάνο Παβαρότι, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο 68χρονος Μάρεϊ που έχει μετάσχει σε περίπου 60 ταινίες μεγάλου μήκους, ανάμεσά τους οι “An Endless Day” (1993), “Ghostbusters” (1984), “The Life Aquatic with Steve Zissou” (“Υδάτινες Ιστορίες”, 2004), “Εντ Γουντ” (1994), “Χαμένοι στη μετάφραση” (2003), “The Grand Budapest Hotel” (“Ξενοδοχείο Grand Budapest”, 2014), θα είναι επίσης ο οικοδεσπότης μιας συνάντησης με το κοινό του φεστιβάλ.

Το βραβείο για το σύνολο της καριέρας του θα λάβει από τον αμερικανό κινηματογραφιστή Γουές ‘Αντερσον, ο οποίος σκηνοθέτησε τον ηθοποιό στις ταινίες “Ξενοδοχείο Grand Budapest” και “Υδάτινες Ιστορίες”.

Το 14ο φεστιβάλ της Ρώμης θα προσφέρει επίσης μια συνάντηση με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Ρον Χάουαρντ (“Απόλλων 13”, “Κώδικας Ντα Βίντσι”, “Rush”) που θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ του για τον θρύλο της όπερας, τον τενόρο Λουτσιάνο Παβαρότι, που έφυγε από τη ζωή το 2007. Η ταινία βγαίνει το καλοκαίρι στις αμερικανικές και στις βρετανικές αίθουσες.

Read previous post:
Καμπάνια ενημέρωσης για την ασφαλή χρήση και ορθή αγορά φακών επαφής

Την προσοχή του καταναλωτικού κοινού που χρησιμοποιεί ή πρόκειται να χρησιμοποιήσει φακούς επαφής, για την ορθή αγορά και διακίνησή τους,...

Close