Αν είχαμε δικτατορία, θα ήταν πολύ πιο εύκολο, με την προϋπόθεση ότι εγώ θα ήμουν ο δικτάτορας - Τζωρτζ Μπους

Φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων «DEAFestival 2018»

21 Σεπτέμβριος, 2018

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνει με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος το Φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων «DEAFestival 2018».

Στόχος η υπέρβαση των ταμπού μέσα από την προώθηση καθολικά προσβάσιμων πρωτοβουλιών στο πλαίσιο μιας μεγάλης γιορτής που αναδεικνύει ότι Κωφοί – Βαρήκοοι και Ακούοντες μπορούν να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν εμπειρίες και σκέψεις για έναν καλύτερο κόσμο, προσβάσιμο και ισότιμο για όλους.

Έτσι, από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθούν στο Πεδίο του ‘Αρεως, αλλά και στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» και στον κινηματογράφο «ΤΡΙΑΝΟΝ».

Το DEAFestival περιλαμβάνει και φέτος ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες προς κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να παρακολουθήσει, να μάθει και να δημιουργήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Read previous post:
Ο Τίτος Πατρίκιος στα «Αίθρια Λογοτεχνικά Μεσημέρια» του Φεστιβάλ Δράμας

Με εκλεκτό προσκεκλημένο τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο, αλλά απούσα λόγω μικροτραυματισμού την 'Αλκη Ζέη που θα τον συντρόφευε στο πάνελ,...

Close