Αν εφαρμόζοταντας οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί - Noam Chomsky

Φερνάντες: «Είναι λογικό να θέλουν να δουν τον Κριστιάνο»

7 Δεκεμβρίου, 2022

    Χιλιάδες ήταν οι θεατές, οι οποίοι περίπου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλία-Ελβετία (6-1) για τους «16» του Μουντιάλ, «απαιτούσαν» την είσοδο στο γήπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Αναφερόμενος στο θέμα, ο Πορτογάλος μέσος, Μπρούνο Φερνάντες, επεσήμανε: «Εάν ο κόσμος δεν είχε ακούσει ποτέ για τον Γκονσάλο Ράμος, είναι επειδή δεν γνωρίζει την ποιότητα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν, γιατί το να σκοράρει ένα χατ-τρικ σε αυτήν την ηλικία, είναι πραγματικό κατόρθωμα. Νικήσαμε τους πρώτους αγώνες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχική 11άδα. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να μιλάει για το εάν παίζει ή όχι, γιατί όταν παίζει και νικάμε, κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. Είναι φυσιολογικό να έρχονται οι άνθρωποι στο γήπεδο για να δουν τον Ρονάλντο, είναι ο πιο διάσημος παίκτης σε όλη την Ιστορία ή ακόμη και στον αθλητισμό γενικότερα. Είναι φυσιολογικό να τον επευφημούν, δεν βλέπω γιατί είναι έκπληξη αυτό. Ο προημιτελικός θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί το Μαρόκο είναι μια καλή ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Εχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων τους. Το πιο σημαντικό, θα είναι να κάνουμε την δουλειά μας και να επικεντρωθούμε σε αυτό πρέπει να κάνουμε, για να προκριθούμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ