Ου γαρ ο δικαστής, ουδ’ ο βουλευτής, ουδ’ ο εκκλησιαστής άρχων εστί, αλλά το δικαστήριον, η βουλή και ο δήμος. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Φερεϊρα: «Η ιστορία των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, πέρασε»

21 Αύγουστος, 2019

Τρεις φορές ερωτήθηκε για την επίδραση που θα έχουν στα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι δυο αγώνες με τον Αγιαξ και στις τρεις ερωτήσεις απάντησε πως πλέον τίποτα δεν συνδέει το ένα ζευγάρι αγώνων με το επερχόμενο. 

    Αναλυτικά,  ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου, είπε: Για την συνέχεια, μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ και αν τα 4 γκολ που σημειωσε η ομάδα του θα αποτελέσουν μια βάση δεδομένων για την διεκδίκηση της πρόκρισης τώρα:
    «Αυτή η δυάδα αγώνων είναι στο παρελθόν. Στο παρόν μας προετοιμάζουμε το μέλλον μας. Η ιστορία των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, πέρασε. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική προετοιμασία του παιχνιδιού με την Σλόβαν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείχνουμε την αξία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πρέπει αύριο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο γήπεδο».
 

Read previous post:
Εμ. Μακρόν: Ανεφάρμοστα τα αιτήματα της Βρετανίας για το Brexit

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα ήταν επιλογή της Βρετανίας και όχι...

Close