Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ καλά πως ο μόνος τρόπος να κατανοούμε τα γεγονότα είναι να είμαστε η αιτία τους. Nassim Nicholas Taleb, 1960- , Αμερικανός οικονομολόγος

FedHATTA ΔΤ: Διερεύνηση στρατηγικής προβολής της Ελλάδας στα μέσα ενημέρωσης της Κίνας

8 Νοεμβρίου, 2019

Συνάντηση με σκοπό τη διερεύνηση καναλιών προβολής των τουριστικών προγραμμάτων και προορισμών της Ελλάδας, της Κίνας και των χωρών-μελών της EMTTAS (Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ-Αίγυπτος), στα μέσα ενημέρωσης της Κίνας, όπως στο People’s Daily, πραγματοποίησε  ο πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης με τον δημοσιογράφο Qu Xiangyu και τον γενικό γραμματέα της Ελληνο-Κινεζικής Ένωσης Liu Yan Yan, στα γραφεία της FedHATTA στην Αθήνα.
Τόσο η Ελληνική όσο και η Κινεζική πλευρά εστίασαν στον σχεδιασμό κοινής στρατηγικής προώθησης των τουριστικών στόχων, με δεδομένο το πολιτιστικό, ιστορικό, αρχαιολογικό ενδιαφέρον και των δύο λαών για την πραγματοποίηση ταξιδιών στην Ελλάδα και την Κίνα. Η ευρεία αγορά στην οποία απευθύνεται η People’s Daily είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ταυτόχρονη προώθηση των χωρών-μελών της EMTTAAS, στη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, την Κίνα.

ΚΑΧ

Read previous post:
Η Μύκονος γίνεται ο δεύτερος προορισμός για την Gulf Air στην Ελλάδα

  Η Μύκονος, γίνεται ο δεύτερος προορισμός που εντάσσει στο πρόγραμμά της η Gulf Air στην Ελλάδα μετά την Αθήνα.

Close