Στους Έλληνες έχουν εξουσία οι Αθηναίοι, στους Αθηναίους εγώ, σ' εμένα η γυναίκα μου, στη γυναίκα μου το παιδί. Έτσι ο γιος μου έχει την ανώτατη εξουσία στην Ελλάδα. Θεμιστοκλής  (Αθηναίος πολιτικός & στρατιωτικός )  525-461 π.Χ.

«Fashion Euphoria»- Η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της σειράς σε έναν τόμο

5 Απριλίου, 2023

Καθώς οι θαυμαστές αδημονούν για τον τρίτο κύκλο του «Euphoria», o A24 προσφέρει στους θεατές λεπτομερή παρουσίαση της εντυπωσιακής γκαρνταρόμπας της δημοφιλούς εφηβικής δραματικής σειράς.

Το βιβλίο «Euphoria Fashion» αποτελεί καρπό συνεργασίας του A24 με τη σχεδιάστρια κοστουμιών, Χάιντι Μπίβενς και προβάλλει όλη τη διαδικασία ανάπτυξης των σήμα κατατεθέν ενδυματολογικών στυλ της σειράς.

Με εισαγωγή που υπογράφει ο Τζέρεμι Σκοτ, ο οποίος σχεδίασε φόρεμα με υπογραφή Moschino για την Κάσι Χάουαρντ (που υποδύεται στη δεύτερη σεζόν η Σίντνι Σουίνι), ο πολυτελής τόμος περιλαμβάνει συζητήσεις της Μπίβενς με τους πρωταγωνιστές, Zendaya, Χάντερ Σέιφερ και Αλέξα Ντέμι, καθώς και με τη makeup artist, Ντονιέλα Ντέιβι και τον δημιουργό της σειράς του HBO, Σαμ Λέβινσον και πρωτότυπα δοκίμια.