Δεν υπάρχει πιο ακριβής ένδειξη κακής οργάνωσης της πολιτείας, από την αφθονία γιατρών και νομικών. Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

«Φαντασιόπληκτο» χαρακτηρίζει το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή ο Ιρανός ΥΠΕΞ Ζαρίφ

27 Ιανουαρίου, 2020

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε «φαντασιόπληκτο» το ειρηνευτικό σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την Μέση Ανατολή, μια μέρα πριν από την ανακοίνωσή του. 
«Αντί για μια φαντασιόπληκτη ‘Συμφωνία του Αιώνα’ – που θα είναι νεκρή με την ανακοίνωσή της – οι αυτοχαρακτηριζόμενοι ‘πρωταθλητές της δημοκρατίας’ θα ήταν καλύτερο να αποδεχτούν τη δημοκρατική λύση που έχει προτείνει ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Ένα δημοψήφισμα στο οποίο ΟΛΟΙ οι Παλαιστίνιοι – Μουσουλμάνοι, Εβραίοι ή Χριστιανοί – θα αποφασίσουν για το μέλλον τους», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ζαρίφ με tweet του. 
Ο Τραμπ δήλωσε έκανε γνωστό νωρίτερα πως ο Λευκός Οίκος θα δώσει στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο ειρηνευτικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή αύριο Τρίτη στις 19:00 ώρα Ελλάδας. 

 

Read previous post:
Το Λονδίνο ενδέχεται να επιτρέψει συμμετοχή της κινεζικής Huawei στο δίκτυο 5G παρά τις αντιρρήσεις της Ουάσιγκτον

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να λάβει μια απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή της κινεζικής Huawei στο δίκτυο 5G της χώρας,...

Close