Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, ίσως δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα δεδομένο που δεν χρειάζεται να λυθεί, αλλά να αντιμετωπισθεί με τον καιρό. Σιμόν Πέρεζ, 1923- , Ισραηλινός πολιτικός.

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

10 Δεκεμβρίου, 2019

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού τελευταίου αγώνα των δύο ομάδων στους ομίλους του Champions League.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έχρισε φαβορί την ελληνική ομάδα, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση το ματς για τους πρωταθλητές Σερβίας. Αναφερόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα σχολίασε:

«Όλα αυτά τα ματς ήταν σημαντικά. Δεν μπορώ να πω κάτι ξεχωριστό ή λιγότερο σημαντικό. Αύριο μας περιμένει ένας αγώνας με ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Είναι ο τελευταίος της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εδώ, διότι έχουμε κάνει καλή δουλειά. Μπροστά μας έχουμε μία μεγάλη πρόκληση. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση.»
 

Read previous post:
Πρόταση για μια διεθνή εκστρατεία για τον σεβασμό και την προστασία της ζωής από τον μελετητή των γενοκτονιών Israel Charny

Πρόταση για μια διεθνή εκστρατεία για τον σεβασμό και την προστασία της ζωής, με σύνθημα «Respect, Protect Life» (Σεβάσου, Προστάτευσε...

Close