Ένα κράτος αρχίζει να αυτοαποκαλείται πατρίδα όταν ετοιμάζεται να διαπράξει φόνους. Friedrich Durrenmatt, 1921-1990, Ελβετός θεατρ. συγγραφέας

FA: Νέοι κανόνες για την κληρονομιά των συλλόγων

5 Αυγούστου, 2022

Nέους κανόνες για την προστασία της αποκαλούμενης «κληρονομιάς των ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Αγγλία», εισάγει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA).

 «Η FA έχει εισαγάγει νέους κανόνες για να βοηθήσει στην προστασία της κληρονομιάς των ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Αγγλία, οι οποίοι θα εφαρμοστούν στην Premier League, την EFL, τη National League, τη Super League και τη Championship γυναικών», αναφέρεται.

 «Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, εάν ένας σύλλογος επιθυμεί να κάνει ουσιαστικές αλλαγές στο έμβλημα του συλλόγου ή να αλλάξει τα χρώματα της εντός έδρας φανέλας, πρέπει να ξεκινήσει μια πλήρη και σε βάθος διαδικασία διαβούλευσης με τους φιλάθλους», συνεχίζει η FA. 

 «Ένας σύλλογος πρέπει επίσης να μπορεί να αποδείξει ότι η πλειοψηφία των οπαδών του είναι υπέρ οποιωνδήποτε προτεινόμενων αλλαγών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ένας σύλλογος παραβιάζει τους κανονισμούς, η FA μπορεί να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, όπως να δώσει εντολή σε έναν σύλλογο να επιστρέψει στο προηγούμενο συνδιασμό χρωμάτων του εμβλήματος ή της φανέλας. Στόχος των νέων κανόνων είναι να τεθούν οι οπαδοί στο επίκεντρο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων για αυτά τα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την κληρονομιά των συλλόγων», κατέληξε η FA. 

 Α. Βαζογιάννης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περέιρα: Εκτός 6 μήνες λόγω ρήξης στον αχίλλειο

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Κουκουρέγια για έξι χρόνια

Η Τσέλσι «σπάει τα ρεκόρ» δαπανών…

Premier League: Aυλαία με Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ

Bundesliga:Στη Φρανκφούρτη η πρεμιέρα της Μπάγερν

Ligue 1:Λιόν-Αζαξιό στην πρεμιέρα της σεζόν 2022/23

Primeira Liga: Η Μπενφίκα ανοίγει την αυλαία της νέας σεζόν

Pro League: Ντέρμπι κορυφής το Αντβέρπ-Λέουβεν

Eredivisie: Εκτός ο Άγιαξ, εντός η Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα