Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά - Albert Einstein

Φ. Κουβέλης: Η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά της

25 Μάιος, 2018

«Η Ελλάδα, κατεξοχήν χώρα φιλειρηνική, επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της, όμως δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε να απεμπολήσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά της» διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, στον χαιρετισμό του με την ευκαιρία της σημερινής τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Β’ ΕΣΣΟ στη ναυτική βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι διαχρονικά η δύναμη αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας» πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος, δε, προς τους νεοορκισθέντες, ο κ. Κουβέλης προέτρεψε: «Μην ξεχνάτε ότι υπηρετείτε, μαζί με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, την ελληνική Δημοκρατία, το έθνος, τις ανώτερες αρχές και αξίες που έχουν κρατήσει την Ελλάδα δυνατή και ελεύθερη.

Τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη του ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, καθώς συγγενείς και φίλοι των νεοορκισθέντων ναυτών.

Read previous post:
Εποχή Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο...

Close