Είναι άσκοπο για το πρόβατο να περνάει αποφάσεις υπέρ της χορτοφαγίας, όσο ο λύκος εξακολουθεί να έχει διαφορετική γνώμη. William Ralph Inge, 1860-1954, Βρετανός ιερωμένος & ακαδημαϊκός

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΤ για τον Άρη Λεωνίδη

25 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους στάθηκαν στο πλευρό του Αρη Λεωνίδη, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, η οποία υπογράμμισε ότι «τόσο ο κ. Μαυρωτάς όσο και άνθρωποι του κ. Αυγενάκη επισκέφθηκαν τον Άρη στο νοσοκομείο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη ώστε χρήματα που απαιτούνται για την αποθεραπεία του, να κατατεθούν σύντομα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ως έκτακτη επιχορήγηση».

Η ανακοίνωση: 
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Υπουργείο Παιδείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον ΕΟΠΥ αλλά και όλους εκείνους που από την πρώτη κιόλας στιγμή, στάθηκαν στο πλευρό του Άρη Λεωνίδη.

Η πολιτική ηγεσία, αλλά και οι φορείς της Υγείας, από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για το σοβαρό τραυματισμό του πρωταθλητή μας, η αποθεραπεία του οποίου δείχνει να πηγαίνει εξαιρετικά καλά, βρέθηκαν κοντά τόσο σε αυτόν όσο και στην οικογένειά του, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.

Τόσο ο κ. Μαυρωτάς όσο και άνθρωποι του κ. Αυγενάκη επισκέφθηκαν τον Άρη στο νοσοκομείο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη ώστε χρήματα που απαιτούνται για την αποθεραπεία του, να κατατεθούν σύντομα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ως έκτακτη επιχορήγηση.

Επιπροσθέτως, η ΕΟΤ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, για την περίθαλψη και φροντίδα που προσφέρουν στον πρωταθλητή μας».