Είναι άσκοπο για το πρόβατο να περνάει αποφάσεις υπέρ της χορτοφαγίας, όσο ο λύκος εξακολουθεί να έχει διαφορετική γνώμη. William Ralph Inge, 1860-1954, Βρετανός ιερωμένος & ακαδημαϊκός

Εθνική Τράπεζα: Στηρίζουμε συστηματικά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει συστηματικά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, τόσο μέσα από τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, όσο και μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων «NBG Business Seeds, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Τράπεζας, Κώστας Μιχαηλίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης για τη βραάβευση των νικητών του 8ου Διαγωνισμού «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» της Εθνικής.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε σε αυτούς τους νέους επιχειρηματίες τη βοήθεια που χρειάζονται για να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο την επιχειρηματικότητά τους στη σωστή κατεύθυνση και με στέρεες βάσεις.

Προσφέρουμε αυτά που χρειάζονται περισσότερο: υποδομές, καθοδήγηση, ευκαιρίες για συνέργειες, ανάπτυξη και χρηματοδότηση. Αποτελεί δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους στηρίζοντας τις προσπάθειές τους με ουσιαστικό τρόπο, και μετά τη λήξη του διαγωνισμού», τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης.

Read previous post:
Γ. Κατρούγκαλος και Μ. Σπυράκη για τη σημασία της Πρωτοβουλίας Αδριατικής – Ιονίου

«Σταθερά της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, ανεξαρτήτως της εναλλαγής των κυβερνήσεων, είναι η προώθηση πολιτικών καλής γειτονίας και ενίσχυσης...

Close