Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης. Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

Εθνική Ομάδα: Καλύτερα ο Μπακασέτας

27 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Γουστάβο Πογέτ, όπως συνηθίζει, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία στη Ριζούπολη (27/9, 21:45), τελευταίος (την ίδια ώρα ξεκινά και το παιχνίδι Κόσοβο-Κύπρος) του Β΄ ομίλου της League C στο Nations League.

Όπως είναι φυσικό, η ενδεκάδα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν είναι διαθέσιμοι ο Τάσος Μπακασέτας με τον Γιώργο Γιακουμάκη. Εξ αυτών, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο πρώτος, ενώ τον επιθετικό της Σέλτικ ο Πογέτ θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή και αν είναι έτοιμος, θα ξεκινήσει.

Στα συν η επιστροφή του Μάνταλου, που ήταν τιμωρημένος για την αγώνα με την Κύπρο και θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα καθώς εξέτισε την ποινή του.

Ένα ενδεχόμενο είναι ο Ουρουγουανός εκλέκτορας να επιστρέψει σε σχηματισμό 4-3-3 (από το 4-2-3-1 απέναντι στην Κύπρο), παίζοντας με έναν αμυντικό μέσο, που σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο Κουρμπέλης, καθώς ο Σιώπης επίσης συμπλήρωσε κάρτες.