Παρά τις προειδοποιήσεις, τίποτα το ουσιαστικό δεν γίνεται, μέχρι η υπάρχουσα κατάσταση να γίνει πιο οδυνηρή από την επιβεβλημένη αλλαγή. Laurence J Peter, 1919-1990, Καναδός συγγραφέας & εκπαιδευτικός

Εθελοντική περικοπή μισθών στη Σέλτικ

Ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, το επιτελείο του και τα στελέχη του συλλόγου, αποδέχθηκαν εθελοντικά περικοπή στους μισθούς τους για τρεις μήνες, τη στιγμή που η ομάδα μελετά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.
Η πρωτοπόρος της Premiership ανακοίνωσε ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα θα εφαρμοστούν από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και ακολούθως θα επανεξεταστεί η κατάσταση.
Οι 42 επαγγελματικοί σύλλογοι της Σκωτίας θα ψηφίσουν αργότερα σήμερα την πρόταση να ολοκληρωθεί άμεσα η σεζόν σε Championship, League One and League Two, απόφαση που αν παρθεί θα ισχύσει εκτός απροόπτου και για την Premiership.
Υπενθυμίζεται ότι, η σεζόν στη Σκωτία έχει βάλει «λουκέτο» από τις 13 Μαρτίου, ενώ αυτό θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιουνίου.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Γ. Aγγελοπούλου στον Δήμαρχο Κοζάνης: Σχολείο, ενεργειακή κατασκήνωση με τη συμπαράσταση της “Ελλάδα 2021”

 Την ενεργό συμπαράσταση της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" στις δράσεις του δήμου Κοζάνης για δημιουργία ενός βιοκλιματικού σχολείου, μιας ενεργειακής κατασκήνωσης...

Close