Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις - Κόμης Μιραμπώ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο, με την υποστήριξη και της ΠΑΕ ΟΦΗ

29 Μαΐου, 2020

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο Κρήτης διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, μαζί με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας “Ζήσε Αθλητικά”, και με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας (έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης), από τις 9:30 έως τις 14:00. Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, παρακαλούνται να καλέσουν στο 6973320403 (9:00-14:00 & 18:00-21:00) ή να στείλουν email στο m.tsikan@gmail.com, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών. Σε όλη τη διάρκεια της δράσης, στον χώρο θα βρίσκεται υποστηρικτικά και η κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και το ΠαΓΝΗ, ενώ θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με επόμενους προορισμούς τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου (1η Ιουνίου), τα Χανιά (3-4 Ιουνίου) και το Ρέθυμνο (5 Ιουνίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ δημιούργησε ένα ειδικό βίντεο, όπου ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία.

 

Γιάννης Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Επανέναρξη στις 11/6, ξεκίνημα της επόμενης σεζόν στις 12/9»

Την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος στις 11 Ιουνίου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της...

Close