Η Δύση κυριάρχησε στον κόσμο όχι με την υπεροχή των ιδεών της ή των αξιών ή της θρησκείας, αλλά μάλλον με την υπεροχή της στην εφαρμογή οργανωμένης βίας. Οι δυτικοί συχνά ξενούν αυτό το γεγονός· οι μη δυτικοί ποτέ. - Samuel Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

Έρχεται το prequel του Game of Thrones

22 Μάιος, 2019

Μπορεί το Game of Thrones να έχει τελειώσει, υπάρχουν όμως πολλά τηλεοπτικά σόου που μπορούν να διαδραματιστούν στο Westeros.

Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί τρεις σειρές για ανάπτυξη, με πιλότο που γράφτηκε από την σεναριογράφο Τζέιν Γκόλντμαν, και τα γυρίσματα του οποίου αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Τα γεγονότα της σειράς του εν λόγω πιλότου θα πραγματοποιηθούν χιλιάδες χρόνια πριν από το Game of Thrones. Ωστόσο, εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η Άρια Σταρκ έκλεισε την κύρια σειρά, φεύγοντας προς τα δυτικά του Westeros, πολλοί είναι οι θαυμαστές που θέλουν το HBO να δώσει μια συνέχεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο πρόεδρος προγραμματισμού του δικτύου Casey Bloys έχει μιλήσει εδώ και καιρό για τις πιθανότητες συνέχισης των χαρακτήρων της σειράς.

Read previous post:
«Σήμερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να έχουν ικανοποιητική αυτονομία για τα δεδομένα των αναγκών ενός ατόμου που ζει στο κέντρο της πόλης»

«Το μεγάλο στοίχημα που θέλει να κερδίσει το BMW Group τα επόμενα χρόνια είναι η ηλεκτροκίνηση.

Close