Η αντιξοότητα δημιουργεί ανθρώπους και η ευημερία δημιουργεί τέρατα. Victor Hugo, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Θεσσαλονίκη και Αττική από τον ΟΑΕΔ

19 Σεπτέμβριος, 2018

Την υλοποίηση εργαστηρίου ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Μέσω του εργαστηρίου, θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτική των τεχνικών αναζήτησης εργασίας, συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών). Μετά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο ενεργοποίησης για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:30 έως τις 14:30. Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος, ενώ αναφέρει ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της υπηρεσίας του Οργανισμού που είναι εγγεγραμμένος/εγγεγραμμένη.

Τέλος, ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γ.Μπ.

Read previous post:
«Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», το ποδοσφαιρικό παλάτι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Γιώργος Μανταίος Ένα ποδοσφαιρικό παλάτι... Το «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» αποτελεί τόπο...

Close