Όπως στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους δεν υπάρχει χώρος για κάρα ή για περιπλανώμενους πεζούς, έτσι και η σύγχρονη κοινωνία δεν έχει θέση για ζωές και μεθόδους που είναι πολύ εκκεντρικές. A.C. Grayling, Σύγχρονος Βρετανός φιλόσοφος

Εργασίες συντήρησης από αύριο στην περιφερειακή οδό

16 Ιανουαρίου, 2018

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από αύριο ως και την Παρασκευή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα γίνουν από τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης (Ε.Ο.1) ως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου «Μακεδονία» (Κ13). Ειδικότερα θα γίνουν διαγραμμίσεις στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας) ως και την έξοδο προς τον οικισμό του Αγίου Παύλου με κατεύθυνση δυτικά καθώς και μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετηρίων κλάδων αυτού προς και τις δύο κατευθύνσεις.

Διαγραμμίσεις θα γίνουν και στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρίας) και του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα μήκους 400 μέτρων πριν από τον ανισόπεδο κόμβο Κ11 (Πυλαίας) μέχρι και 100 μέτρα μετά από αυτόν, με κατεύθυνση ανατολικά.

Στο μεταξύ, από την ερχόμενη Παρασκευή ως και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του Ν.Πέλλας. Αναλυτικότερα, θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο οδικό τμήμα αερογέφυρας Μοναστηρίου (περιοχή «Μυτιληνάκια») και στις δύο κατευθύνσεις επί της νησίδας της οδού.

Π.Γ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Εξαπατούσαν παραγωγούς σε όλη τη χώρα εμφανιζόμενοι ως αντιπρόσωποι

Εξιχνιάστηκαν, μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, απάτες και απόπειρες απάτης σε βάρος παραγωγών...

Close