Σε όλες τις εποχές, η πολιτική ήταν η τέχνη του παραλόγου. Stefan Zweig, 1881-1942, Αυστριακός συγγραφέας

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

18 Μαΐου, 2022

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εκτελούνται έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από την περιοχή νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έως την περιοχή νοσοκομείου «Αγίου Παύλου»

– στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως τις 14:00.

– στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου και κατά τις ώρες από τις 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε επίσης:Εργασίες στην Ε.Ο.16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου

φωτογραφία αρχείου