Στο βασίλειο των ιδεών, όλα εξαρτώνται από τον ενθουσιασμό. Στον πραγματικό κόσμο, όλα στηρίζονται στην επιμονή - Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Εργασίες κλαδέματος θάμνων από την ΠΚΜ

17 Μαΐου, 2022

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών εκτελούνται έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου οι εργασίες κλαδέματος θάμνων, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως την περιοχή Ρυσίου, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, έως τη δύση του ηλίου.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν εργασίες κλαδέματος θάμνων, στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από την περιοχή νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έως την περιοχή νοσοκομείου «Αγίου Παύλου»

– στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από αύριο Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως τις 14:00.

– στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 18 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου και κατά τις ώρες από τις 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

φωτογραφία αρχείου