Τίποτε δεν είναι πιο εκπληκτικό από την ευκολία με την οποία οι πολλοί κυβερνώνται από τους λίγους. David Hume, 1711-1776, Άγγλος φιλόσοφος

Επτά χώρες στο Τόκιο

11 Σεπτεμβρίου, 2019

Επτά χώρες «σφράγισαν» μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στην Κίνα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, με την Ιαπωνία ως 8η, καθώς εξασφαλίζει τη συμμετοχή ως διοργανώτρια.

Οι Ισπανία και Γαλλία «έκλεισαν» τις δύο θέσεις που προβλέπονται από την ήπειρο της Ευρώπης, μετά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αργεντινή και οι ΗΠΑ θα είναι στο Τόκιο από την ήπειρο της Αμερικής, καθώς η «αλμπισελέστε» προκρίθηκε στην τετράδα στην Κίνα, ενώ οι ΗΠΑ έστω κι αν θα παλέψουν για τις θέσεις 5-8 αποτελούν τη μόνη ομάδα εξ Αμερικής στις συγκεκριμένες θέσεις κατάταξης.

Η Νιγηρία πήρε το μοναδικό εισιτήριο που δικαιούτο η ήπειρος της Αφρικής από το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ιράν αντίστοιχα θα εκπροσωπήσει την Ασία, ενώ η Αυστραλία είχε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ως εκπρόσωπος της ηπείρου της Ωκεανίας ήδη από την αποκλεισμό της Νέας Ζηλανδίας στην πρώτη φάση. 
 

Read previous post:
Ο Θελάδες στον πάγκο της Βαλένθια

Ο Αλμπερτ Θελάδες είναι ο αντικαταστάστης του Μαρθελίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

Close