Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. Jamew Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος

Επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων από την Καλαμαριά

7 Νοεμβρίου, 2019

    Επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί από την τροχαία και τον δήμο Καλαμαριάς στον οδικό άξονα της Εθνικής Αντιστάσεως. Είχαν προηγηθεί ανάλογες επεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με στόχο την απελευθέρωση των δρόμων από τα διπλοπαρκαρισμένα.
    Γερανοφόρο όχημα “σήκωσε” τα αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αιγαίου αλλά και σε κάθετους οδούς, ενώ κόπηκαν κλήσεις. Απομακρύνθηκαν Ι.Χ. που είχαν σταθμεύσει στις δύο πλευρές του δρόμου, ο οποίος σε ώρες αιχμής “ασφυκτιά”, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
    Η επιχείρηση στήθηκε παρουσία του διευθυντή τροχαίας, ταξίαρχου Θωμά Γέρμανου και του αντιδημάρχου Οικονομικών, Διοίκησης και Προγραμματισμού του δήμου Καλαμαριάς, Ευάγγελου Τσακμακίδη. Ανάλογες επεμβάσεις θα πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την πόλη, με σκοπό τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. 

Α.Καρ.

Read previous post:
ΤΙΤΑΝ: Βελτίωση αποτελεσμάτων στο 9μηνο

Αύξηση 9,7% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ΤΙΤΑΝ το εννεάμηνο του 2019 και ανήλθε σε 1.208,5 εκατ. ευρώ.

Close