Η ζωή είναι σαν ποδήλατο με δέκα ταχύτητες. Οι περισσότεροι από μας έχουμε γρανάζια που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ. - Charles M. Schulz, 1922-2000, Αμερικανός σχεδιαστής κόμικς

Επιχειρηματικό σεμινάριο της διεύθυνσης Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Ισραήλ και της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων της Ελλάδας

22 Ιουνίου, 2022

Η διεύθυνση Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (SIBAT) και η γενική διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Άμυνας (ΓΔΑΕΕ) της Ελλάδας, πραγματοποίησαν σεμινάριο B2B (Business-to-Business) στην Αθήνα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα.

   Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35 της Ελλάδας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτό ξεκίνησε με εναρκτήριες ομιλίες του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, αντιστράτηγο Μισαήλ Παπαδάκη, της διευθύντριας SIBAT Europe και North America Division, Amira Ilany και του πρέσβη του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι. Ακολούθησε σειρά συναντήσεων μεταξύ ισραηλινών και ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών, με στόχο την προώθηση και επέκταση της αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας.

   Το μονοήμερο σεμινάριο, το εντυπωσιακό ενδιαφέρον και η συμμετοχή εταιρειών και από τις δύο χώρες, είναι σαφής ένδειξη του δυναμικού και του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας των χωρών μας, τονίζει η ισραηλινή πρεσβεία.