Η πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος. Ο πόλεμος είναι αιματηρή πολιτική. Μάο Τσε-Τουνγκ, 1893-1976, Κινέζος ηγέτης

Επιχειρηματικές διακρίσεις στα χρόνια της…κρίσης

19 Ιανουαρίου, 2020

Στον απόηχο της οικονομικής κρίσης και καθώς η Ελλάδα δείχνει τα πρώτα σημάδια ουσιαστικής ανάκαμψης οι ελληνικές επιχειρήσεις παραμένουν και συνεχίζουν να επενδύουν στη χώρα, διευρύνοντας το αποτύπωμά τους στην οικονομία και την απασχόληση.

Η τελευταία δωδεκάδα επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που βράβευσε την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι ενδεικτική όχι μόνο των τάσεων που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά αλλά και της νέας «ταυτότητας» που σχηματίζεται στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Η κάθε μία από αυτές τις επιχειρήσεις μπορεί να καταγράψει ένα «success story» όχι ελληνικών αλλά ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι κάθε μια από τις παρακάτω επιχειρήσεις πέρασε δια πυρός και σιδήρου στα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

«Η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να γίνει η κινητήριος δύναμη στην προσπάθεια της πατρίδας μας να αλλάξει σελίδα μετά την κρίση. Μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην εθνική προσπάθεια για οριστική επιστροφή στην ανάκαμψη και αποκατάσταση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών» τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του κατά την απονομή των «Βραβείων ΕΒΕΑ 2020» ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Read previous post:
Τα 12 μεγαλύτερα πράγματα που έχουν ανακαλυφθεί στο σύμπαν

Το σύμπαν είναι μεγάλο (αδιανόητα μεγάλο) και γεμάτο με μεγάλα «πράγματα».

Close