Οι άνθρωποι πείθονται πιο εύκολα από εξηγήσεις που ανακαλύπτουν μόνοι τους παρά από αυτές που σκέφτονται κάποιοι άλλοι. Blaise Pascal, 1623-1662, Γάλλος στοχαστής

Επιχειρεί ανασύνταξη ο ΠΑΟΚ

16 Μαΐου, 2022

Για τους δύο πολύ σημαντικούς αγώνες στο τέλος της περιόδου με τον Παναθηναϊκό,  αύριο και το Σάββατο στον τελικό του ΟΑΚΑ, ανασυντάσσεται ο ΠΑΟΚ ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τα αγωνιστικά του προβλήματα τα οποία τον έφεραν μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και σε κίνδυνο ακόμα και για την απώλεια της δεύτερης θέσης που μέχρι πρότινος την είχε ως θεωρητικά δεδομένη.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει χωρίς νίκη από τις 20 Μαρτίου και το εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ 0-1 και σε αυτό το διάστημα μέχρι και τώρα μεσολάβησαν 11 αγώνες χωρίς νίκη με τέσσερις μόνο ισοπαλίες και 7 ήττες στις τρεις διοργανώσεις.

Παρόμοιο αρνητικό σερί ο ΠΑΟΚ είχε να «τρέξει» από τη σεζόν 1963-1964 όταν είχε 11 διαδοχικούς αγώνες χωρίς νίκη, δέκα αγώνες για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό το αρνητικό σερί θέλει να διακόψει αρχικά αύριο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στον αποχαιρετιστήριο αγώνα της σεζόν εντός έδρας και κυρίως να επαναλάβει την κατάκτηση του κυπέλλου διατηρώντας το έπαθλο στον τελικό του Σαββάτου.

Για τον τελικό του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έχει ήδη διαθέσει 10.000 περίπου εισιτήρια σε φίλους και οπαδούς του, ενώ από σήμερα τα εισιτήρια αυτά διατίθενται ελεύθερα σε κάθε ενδιαφερόμενο φίλο του, με όριο τέσσερα ανά άτομο.

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ