Η μόνη αποτυχία που μπορεί να φοβάται κανείς είναι να μην επιμένει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος. George Eliot, 1819-1889, Αγγλίδα συγγραφέας

Επιτέλους πλήρες το «Cosmic Day» του Prince

10 Αυγούστου, 2020

Την πλήρη εκδοχή ενός διαμαντιού του Prince έδωσε στη δημοσιότητα το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του. Είναι το «Cosmic Day» που θα περιλαμβάνεται στην επικείμενη επανέκδοση του «Sign O’ the Times» (κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου). Το ίδρυμα συνόδευσε την παρουσίαση αυτής της σπανιότητας με φωτογραφία, στον λογαριασμό του στο Instagram και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, των στίχων του τραγουδιού που ιδιοχείρως είχε γράψει ο Prince.
 
Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Studio 3 του Sunset Sound, στις 15 Νοεμβρίου του 1986, και αν και κάποιο μικρό μέρος της ηχογράφησης είχε αλλάξει χέρια από συλλέκτη σε συλλέκτη όλα αυτά τα χρόνια, τώρα είναι η πρώτη φορά που έχουμε τη δυνατότητα να το ακούσουμε ολόκληρο.
 
Όπως σημειώνει το Rolling Stone, το «Cosmic Day» είναι μία από τις 45 στούντιο ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις που θα περιλαμβάνονται στην επανέκδοση του «Sign O’ the Times». Το σετ των 8 CD ή, 13 LP θα έχει και άλλα καλούδια από το θησαυροφυλάκιο του Prince: ένα live show του 1987 στην Ολλανδία, ένα φιλμ από την πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Prince στο Paisley Park το 1987 καθώς και τραγούδια όπως μια ακυκλοφόρητη εκδοχή του 1979 του «I Could Never Take the Place of Your Man». 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραγωγός σε εκπομπή γνωριμιών

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής του «Love Island» ITV America για να δημιουργήσει...

Close