Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις. Ευριπίδης 480-406 π.Χ. Αρχαίος τραγικός

Επιταγή χιλίων ευρώ από το “Voltάρω 2019” στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

24 Δεκεμβρίου, 2019

    Επιταγή αξίας χιλίων ευρώ παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.
    Πρόκειται για το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του “Voltάρω 2019”, της διαδραστικής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση, όταν δήμαρχοι, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, βετεράνοι αθλητές και πολίτες όλων των ηλικιών, έκαναν στατικό ποδήλατο προκειμένου να “προσφέρουν ενέργεια” στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Τα στατικά ποδήλατα κατέγραψαν χιλιόμετρα και το σύνολο των χιλιομέτρων αποτιμήθηκε σε παραγόμενη ενέργεια, η οποία κοστολογήθηκε και με τον τρόπο αυτό προέκυψε το ποσό των χιλίων ευρώ. 
    Την επιταγή παρέλαβε εκ μέρους του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην πόλη, η κ. Ι. Μακρή, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Γιουτίκα, για την υποστήριξη. Ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε από την πλευρά του, ότι εκτός από το χρηματικό ποσό, μεταφέρει το μήνυμα υποστήριξης και τη διάθεση συνεισφοράς εκατοντάδων ανθρώπων στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που προσφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού”.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

    Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα σύλλογοι, χορωδίες και εκπρόσωποι φορέων στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στον δήμαρχο...

Close