Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

Επίστρωση του εσωτερικού παλιάς Μερσεντές με κιλίμι από την Περσία

13 Μαΐου, 2022

 

Αφού επί κάποια χρόνια πηγαινοερχόταν για να πουλήσει παλιά κιλίμια από το πορτ παγκάζ του, ο φωτογράφος και ντιζάινερ Mikael Kennedy προχώρησε σε επίστρωση του εσωτερικού μιας vintage Μερσεντές με ένα από αυτά τα πολυτελή υφαντά. Η Μερσεντές είναι πλέον επιστρωμένη με ένα κιλίμι Φαραχάν από την Περσία.

Η ρετρό ανακαίνιση έγινε στο πλαίσιο μιας για πάνω από 10 χρόνια επισκευής της vintage Μερσεντές σε συνεργασία με έναν επαγγελματία ταπετσιέρη, ο οποίος ευθυγράμμισε τα μοτίβα κάτω από το ταμπλό και κεντράρησε το κύριο σχέδιο στο πορτ μπαγκάζ . «Επίσης, μου είπε ότι στη διαδικασία έσπασε τρία ψαλίδια των 100 δολαρίων. Σαφώς και τα πέρσικα κιλίμια υφαίνονται για να αντέξουν στον χρόνο, όπως και μια ντίζελ Μερσεντές» έγραψε ο Mikael Kennedy στο Wm Brown Magazine. «Όλα τα αυτοκίνητα κάποιας αξίας πρέπει να είναι γλυπτά, έργα τέχνης που να είναι φορείς του πνεύματος του ιδιοκτήτη τους» τόνισε.