Η δυσπιστία απέναντι στην εξουσία θα έπρεπε να είναι το πρώτο πολιτικό δικαίωμα. - Norman Douglas, 1868-1952, Βρετανός συγγραφέας

Επιστροφή Μεϊγουέδερ στα ρινγκ…ψηφιακών αγώνων

10 Απριλίου, 2020

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, αήττητος (50-0) κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ελπίζει να διατηρήσει αυτή την κυριαρχία και σε αγώνες  προσομοίωσης, αφού συμφώνησε να «θέσει» την ψηφιακή του μορφή  απέναντι στους άλλους μεγάλους της πυγμαχίας. Κοινοπραξία του Μέιγουέδερ, της πλατφόρμας ροής fuboTV και της εταιρείας εικονικής ψυχαγωγίας FaceBank, θα επιτρέψει την διεξαγωγή μερικών από τους μεγαλύτερους αγώνες όλων των εποχών που ποτέ δεν έγιναν και δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν.
 «Μοιάζοντας με ταινίες μικρού μήκους, αυτές οι ακριβείς προσομοιώσεις σε πραγματικό χρόνο θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα βασισμένα σε έναν υπολογιστή μοντελοποίησης που θα δημιουργήσει αυξητικές σχέσεις μεταξύ της πραγματικής απόδοσης, της ταχύτητας της στρατηγικής και της αντοχής», ανακοινώθηκε σχετικά.
 Η FaceBank θα συνεργαστεί με τον Μεϊγουέδερ  για να αναλύσει φωτογραφικά, κινηματογραφικά  και μαθηματικά,  αναπαραστάσεις του προσώπου και του σώματος του πυγμάχου για να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη «ψηφιακή μορφή».
 Η εταιρεία αναμένει να ανακοινώσει παρόμοιες συμφωνίες με άλλους μεγάλους της πυγμαχίας στις επόμενες εβδομάδες. 
 Ο τελευταίος επαγγελματικός αγώνας της καριέρας του ήταν τον Αύγουστο του 2017 όταν κέρδισε με του 10ου γύρου σε αγώνα πυγμαχίας τον Ιρλανδό Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Η Boeing μελετά μείωση του προσωπικού της κατά 10%

Η διεύθυνση της αμερικανικής αεροπορικής βιομηχανίας Boeing Co μελετά σχέδιο το οποίο προβλέπει τη μείωση του προσωπικού της εταιρείας κατά...

Close