Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήσεις και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson, 1897-1972, Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Επιστρέφει ο Ζαχίντ

13 Δεκεμβρίου, 2019

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (14/12) αναμέτρησης με την Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Δώνη ήταν ότι ο Γκίας Ζαχίντ έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι ως εκ τούτου ο προπονητής του «τριφυλλιού» τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τους Φθιώτες.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρα, Βαγιαννίδη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα, Σέχου, Καμπετσή.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Δώνης, ο Μολό που δεν υπολογίζεται, αλλά και ο Κολοβός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός είναι, επίσης, οι τραυματίες Αλεξανδρόπουλος, Κότσαρης.

Read previous post:
Συνεργασία της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Johns Hopkins

Οι βάσεις για συνεργασία ανάμεσα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» και το κορυφαίο στον κόσμο Πανεπιστημιακό...

Close