Οι αλχημιστές ψάχνοντας για χρυσάφι ανακάλυψαν πολλά άλλα πράγματα μεγαλύτερης αξίας. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Επιστρέφει η παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή της Εντίθ Πιάφ

12 Φεβρουάριος, 2019

    Επιστρέφει η παράσταση- αφιέρωμα στη ζωή της Εντίθ Πιάφ, «La vie en rose», μετά τον θετικό απόηχο της παράστασης που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο Βασιλικό Θέατρο. 
    «Ο απόηχος και τα διθυραμβικά σχόλια για τη μουσική παράσταση «LaVie en Rose» ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα μηνύματα που λάβαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αμέτρητα. Για αυτό το λόγο το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν και πάλι στο κοινό της πόλης την παράσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
    Η νέα παράσταση θα δοθεί στις  25 Φεβρουαρίου, στο Βασιλικό Θέατρο, στις 21.00. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».

Read previous post:
Για μετατροπή του λιμανιού της Θεσ/νίκης σε βάση του ΝΑΤΟ, κάνει λόγο ο υποψ.δήμαρχος, Σωτ. Ζαριανόπουλος

Για μετατροπή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε βάση του ΝΑΤΟ, κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,...

Close