Ακόμη και οι δειλοί μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες. Μόνο οι γενναίοι μπορούν να αντέξουν την αβεβαιότητα. Mignon McLaughlin, 1913-1983, Αμερικανίδα αρθρογράφος

Επιστράφηκαν τα χρήματα από τις εγγραφές του «Παναθηναϊκός TV»

24 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε από την Τρίτη (22/9) με τη NOVA για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του για τη σεζόν 2020/21, με το συνδρομητικό κανάλι να αποκτά εκ νέου την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα της Super League.

Ως εκ τούτου, τα παιχνίδια των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ δεν θα τα καλύψει το «Παναθηναϊκός TV», όπως είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ στις 11 Σεπτεμβρίου στο «άνοιγμα» των εγγραφών συνδρομής, ξεκινώντας την επιστροφή χρημάτων προς τους φίλους της ομάδας που είχαν αγοράσει το ετήσιο «πακέτο» του «πράσινου» καναλιού.

Όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (24/9) η «πράσινη» ΠΑΕ, η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων ολοκληρώθηκε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, ενώ επισημαίνεται πως ορισμένοι φίλοι της ομάδας ενδέχεται να δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους είτε αύριο (Παρασκευή 25/9) είτε ακόμη και τη Δευτέρα (28/9), λόγω των τραπεζικών δικτύων συναλλαγών.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Μείωση του χρέους κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι

Οι συνεχόμενες αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και σήμερα, που καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου...

Close