Αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι να είσαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, αλλά να είσαι αποφασισμένος. Jean Monnet, 1888-1979, Γάλλος οικονομολόγος, πατέρας της ΕΕ

Eπιστολή συμπαράστασης του ΙΣΑ στον Ιατρικό Σύλλογο Λιβάνου

7 Αυγούστου, 2020

Τη συμπαράστασή του για τη δοκιμασία που περνάει ο λαός του Λιβάνου, μετά την καταστροφική έκρηξη, εξέφρασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς τον Ιατρικό Σύλλογο Λιβάνου.

«Σε μια προσπάθεια ανθρωπισμού και έμπρακτης αλληλεγγύης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε  όπως σας συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο θεωρείτε εσείς δόκιμο, είτε με υγειονομικό υλικό είτε με την αποστολή ιατρών, προκειμένου αυτοί να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες για τις άμεσες ανάγκες του πληθυσμού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Επιστολή του ΙΣΑ.

«Δημιουργούμε γέφυρα αγάπης για να στηρίξουμε τους πολίτες της Βηρυτού που δοκιμάζονται μετά την καταστροφική έκρηξη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.  Πρόσθεσε ότι η Ομάδα Δράσης του ΙΣΑ θα επισκεφτεί την περιοχή προσφέροντας τις υπηρεσίες της. «Οι γιατροί της Αθήνας αποδεικνύουν καθημερινά έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους», κατέληξε.

Περισσότερα στη κατηγορία Υγεία
Το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον προβλέπει ότι ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού ενδέχεται να πλησιάζει τους 300.000 νεκρούς την 1η Δεκεμβρίου

Σχεδόν τους 300.

Close