Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής

Επίσκεψη του Κ. Χατζηδάκη στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη

13 Ιανουαρίου, 2020

Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφθηκε την Κυριακή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. Στόχος να στείλει ένα αισιόδοξο οικολογικό μήνυμα μέσω της δημιουργικότητας των παιδιών όχι μόνο του Χωριού, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας της Βάρης. 
Με εργαλεία πινέλα και οικολογικά χρώματα τα παιδιά δημιούργησαν έναν πίνακα για το περιβάλλον, τον οποίον χάρισαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Κι εμείς θα τον βάλουμε στο κεντρικό κτίριο για να το ομορφύνουμε και για να μην ξεχνάμε ποτέ το ενδιαφέρον των παιδιών μας για τη φύση και το περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και συνεχάρη την Ομάδα Πρωτοβουλίας για τα Παιδικά Χωριά SOS για τη δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια.
Στη δράση έλαβαν επίσης μέρος η γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Γιώργος Πρωτόπαπας, η αντιπρόεδρος του ΔΣ Αλεξάνδρα Κοντέλλη και ο διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Επαμεινώνδας Λοράνδος.
Ηλ. Π.
 

Read previous post:
Δωρεάν ξεναγήσεις για τους επισκέπτες της πόλης από τον δήμο Ηρακλείου

Δωρεάν ξεναγήσεις που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν τις όμορφες γωνιές και τη μακραίωνη ιστορία του Μεγάλου Κάστρου,...

Close