Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., εκ των 7 σοφών της Αρχ .Ελλάδας

Επίσκεψη του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης στην Ιαπωνία

3 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Τάκης Θεοχαράκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της πρόσφατης επιχειρηματικής αποστολής που συνόδευε τον πρωθυπουργό, πραγματοποιώντας εποικοδομητικές συναντήσεις με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Nissan, Macoto Uchida, τον πρόεδρο της βιομηχανίας ελαστικών της Yokohama, Masataka Yamaishi, καθώς και με ανώτατα στελέχη του Nagata Group, προμηθευτή των εξωλέμβιων της Suzuki Marine.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο κ. Θεοχαράκης είχε την ευκαιρία με τον πρόεδρο της Nissan, να ανταλλάξει απόψεις για την στρατηγική και το όραμα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση, ενώ έγιναν και περαιτέρω συζητήσεις στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων των δύο μερών. Επιπλέον, στη διάρκεια των επαφών με την ηγεσία της Yokohama, η ελληνική εταιρεία πήρε τα εύσημα για την πορεία των πωλήσεων στην Ελλάδα.

Κ.Π.