Τα δεδομένα δεν παύουν να ισχύουν μόνο και μόνο επειδή δεν λαμβάνονται υπόψη - Άλντουν Χάξλεϋ

Επίσκεψη Μ. Καραμεσίνη στον οικισμό εργατικών κατοικιών του ΟΑΕΔ «Κυρά Καλή» στα Γρεβενά

16 Μαΐου, 2019

Η διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), καθ. Μαρία Καραμεσίνη, με ομάδα μηχανικών του ΟΑΕΔ και τον βουλευτή Γρεβενών Χρήστο Μπγιάλα, επισκέφθηκαν σήμερα τον ημιτελή οικισμό εργατικών κατοικιών του ΟΑΕΔ «Κυρά Καλή» στα Γρεβενά, προκειμένου να διαπιστώσουν την υφιστάμενη κατάσταση των σπιτιών.

Κατά την επίσκεψη, ενημέρωσαν τοπικά ΜΜΕ για την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ να επικαιροποποιηθεί η μελέτη του οικισμού, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι τυχόν φθορές των τριών τελευταίων ετών και να ιδρυθεί εντός του οικισμού το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Γρεβενών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εργατικού δυναμικού της περιοχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ δεσμεύτηκε ότι, τους επόμενους μήνες, θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της διαγωνιστικής διαδικασίας και θα οριστεί η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το ΚΠΑ Γρεβενών, για να ενημερωθεί για τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Read previous post:
Επίδειξη δύναμης η Σάκκαρη

Εξαιρετική και πάλι η Μαρία Σάκκαρη, πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε στον Γ' γύρο του όπεν...

Close