Οι τύχες των ανθρώπων βρίσκονται επάνω σε ένα τροχό που καθώς γυρίζει φέρνει την ευημερία σε διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά. Ηρόδοτος, 480-420 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστοριογράφος

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στη Ζάκυνθο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την πρώην υπουργό Παιδείας και υποψήφια Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Νίκη Κεραμέως και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Ζάκυνθο.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, οι κ.κ. Κεραμέως και Σκυλακάκης, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας Αθανάσιο Μπαλέρμπα, τα μέλη της ΔΕΕΠ και πολιτευτές, επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο όπου και πραγματοποίησαν διευρυμένη συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεναγήθηκαν στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη, ενημερώθηκαν για την ιστορία και λειτουργία του Μουσείου Επιφανών Ζακυνθίων ενώ επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων το Τσιλιβί, τον Λαγανά και το Καταστάρι. Τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, αλλά και εκπροσώπους αρχών και φορέων, ενώ η περιοδεία ολοκληρώθηκε με κεντρική εκδήλωση και ομιλία στην Πλατεία Αγίου Μάρκου.

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων, η κ. Κεραμέως τόνισε: «Περιοδεύουμε σε όλη τη χώρα, προκειμένου να μεταδώσουμε σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, σε κάθε πολίτη, το μήνυμα ενότητας, σταθερότητας και αισιοδοξίας της Νέας Δημοκρατίας. Κατά την επίσκεψή μας στη Ζάκυνθο, συζητήσαμε με τον κόσμο και διαπιστώσαμε με μεγάλη χαρά ότι συμμεριζόμαστε το ίδιο όραμα για μία Ελλάδα με υγιή ανάπτυξη, με συνεχή πρόοδο στο εσωτερικό και ισχυρή θέση στο εξωτερικό, με διαρκώς αναπτυσσόμενο ποιοτικό τουρισμό, μία Ελλάδα συμπεριληπτική, που δεν αφήνει κανέναν πίσω. Μια Ελλάδα που στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κληθεί να επιλέξει μια δυνατή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, αυτήν της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μπορεί και ξέρει να πάει τη χώρα μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με τις πολλαπλές προκλήσεις, σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Από την πλευρά του ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε: «Η εικόνα του νησιού είναι ενός τόπου που αναπτύσσεται, παρά το γεγονός ότι έχει προβλήματα και σίγουρα χρειάζεται πόρους και βοήθεια ώστε να περάσει στο επόμενο στάδιο της ποιοτικής ανάπτυξης. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος για την περιοχή για την επόμενη τετραετία. Ποιοτική ανάπτυξη με φροντίδα, ιδιαίτερα στις υποδομές του νησιού, γιατί αυτό είναι το κλειδί για τα επόμενα χρόνια. Το κλίμα είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι πολύ καλό και στη Ζάκυνθο, φτάνει οι πολίτες να παραστούν και να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».